* Startsida

* Stall Eknefelt

* Gården

* Hästtransporter

* Aktuellt

* Priser

* Fotoarkiv

* Vägbeskrivning

* Kontakta oss

 

 


 


Aktuellt

December 2010

Vi kommer att kunna erbjuda försäljning till befintliga och nya kunder i hallandsområdet samt södra Göteborg.

20 maj 2010

Viktoria har tävlat igen, det var i seriedressyren. Moonlight och Viktoria fick 5,6 p, helt okej för att vara hennes första dressyrtävling. Grattis!

Vi har fått en ny familjemedlem, hon heter Ellie. En helt underbar liten chihuahuavalp! Kommer bilder på henne.

 

8 mars 2010

Hoppträning måndag eftermiddag ca 16.30-18.30. Unghästhoppning så det kan bli lite rörigt och svårt för andra att rida samtidigt.

 

6 mars

Söker du boxplats så kommer det att finnas ledigt från och med maj och framöver, välkommen att höra av dig!

På lördag morgon ca 9,30 är hinderpark uppsatt i ridhuset. Det är hoppträning, men vill du komma och rida så är det okej, för det är hoppträning för 1 häst i taget, alltså ingen grupp. Det är tränare Tina Johansson som är här och instruerar, spännande.

Den 10 mars kommer Anna Modée hit och tränar mig och Latino kl 17.00. Då är det helt okej att rida för uppstallningar och för er med ridhuslängtan........

3 mars 2010

Nu är det skottat så transporter borde kunna köra in på gården utan några problem.

Känns jätteskönt nu när det är i ordning, nu saknas bara våren också.

28 februari 2010

Japp, då var snön på marken istället, det går knappt att ta sig fram, men rida kan man! Ska se om vi kan få skottat på gårdsplanen i veckan som kommer, vilket ståhej! Hästarna är glada nu att få röra på sig igen!

Viktoria och Moonlight ska förmodligen vara med i div 3 både hopp och dressyr. Hon tävlar för Fjärås ryttarförening, så nu blir det hårdträning! Vi får se hur detta går.....

24 februari 2010

Idag ska vi börja skotta ridhustaket. Vi hoppas att de får bort mycket nu eftersom det kommer mer snö imorgon. Vi beklagar verkligen Patriks Billmers situation. Hans ridhus höll ej för snötrycket. Snö kan verkligen ställa till det...............................

Jag längtar efter att kunna rida igen, hästarna vill nog också komma i arbete igen. De har fått springa i paddocken tillsammans någon halvtimma per dag nu. Det är ju i alla fall lite träning och roligt för dem!

21 februari 2010

Vi beslutar oss för att hålla ridhuset stängt på grund av takrasrisken! Alltså ingen ridning i ridhuset tills vidare, vi vill ta det säkra före det osäkra. Ni med ridhuskort ring om ni har några frågor.

10 februari

Solen sken

 

2 februari

Fanny ska säljas och därför kommer det att bli en boxplats ledig. Vi önskar Calle och Karin lycka till med försäljningen och hoppas att Fanny får det bra.

13 januari

Ny videokamera är införskaffad, nu ska jag bara lära mig hur jag redigerar film också, alltid är det något.......

Nytt år och nya krafter! Lite tungt nu bara att ha hästar, med tanke på alla omständigheter som vädrets makter råder över. Trösten är att det går mot en skön vår!

Lördagen den 16/1 är det träningar i ridhuset. Ni som vill rida den dagen är välkomna ändå, då det endast är en åt gången som tränar.

30 december

Anna Modée kommer och har träning här igen, hon tar gärna emot fler elever så är du intresserad ring mig på 070-2372408.

28 december

Idag har vi filmat hästarna och det gick så bra, men kameran visade sig vara får dålig när vi laddade in den på datorn, så det blev inga filmer på hemsidan. Jag får köpa en ny kamera så håller måttet, så vi kan visa hästarna här snart.

15 december 2009

Karin och Calle har blivit föräldrar. Deras son är född och han heter Arvid, han är jättegullig! Vi önskar familjen lycka till och hoppas snart att få träffa den lille bäbisen.

 

9 december

Träning för Anna Modée på vår anläggning. Vi börjar kl 16.30, är du intresserad av att rida för henne så finns det möjlighet till detta, hör i sådana fall av dig till mig.

6 december 2009

Viktoria och Moonlight red clear round på 60 cm, grattis ni var jätteduktiga! Tyvärr så blev det ett missförstånd på 70 cm och sista hindret, annars hade hon haft en rosett med sig hem till! En rolig och givande dag på kungsbacka ridklubb. Vi får tacka Monica Philskog för ett fint arbete med tävlingen samt alla funktionärer, allt flöt på trots många starter, alltså bra jobbat Kungsbacka ridklubb!

 

7 november 2009

Viktoria och Moonlight red hem 2 fina rosa clear round rosetter i 50 cm och 60 cm. Moonis är en riktig klippa på att hoppa, han passar Viktoria så himla bra. Vi ser fram emot nästa år då vi ska lösa licens för Viktoria. Hoppas att hon även kan starta honom i dressyren, då det är det han är bäst på, fast det kan man nästan inte tro då han hoppar som en Gud... han tycker det är så roligt.

19 november 2009

Träning för Anna Modee imorgon, ny tränare, för mig, alltså. Kommer att finnas möjlighet att få hit henne till anläggningen om vi får ihop några stycken per gång. Kontakta mig om du är intresserad.

Therese Kvist med hästen Eddy kommer tillbaka till stallet igen, hon ska stå här i 2 månader till, men det finns fortfarande en boxplats ledig.

14 november 2009

Therese Kvist och Eddy flyttar till ett stall som heter Kulla i Frillesås. Hon kommer att samarbeta med en killle som ska hjälpa henne med hästen där. Vi önskar Therese lycka till med sin ridning och hoppas att hon snart blir frisk!

 

8 november 2009

Akrobat lämnar oss på tisdag, då han blivit såld. Nu finns det därför en boxplats ledig.

Albin Widman har flyttat med sin ponny Zamira, Louise har en häst som heter Akrobat här istället. Den är har tillfälligt i några veckor. Snart kan det bli en box ledig!

Viktoria har startat sina första clear round med Moonlight. Det gick utomordentligt bra. Viktoria vill tävla på riktigt med honom, men vi löser inte licens förrens till nästa år. Ellie och Solist var också med på clear rounden, de fick också med sig två rosetter hem, GRATTIS!

Nu är det full i stallet! Viktoria har fått en ny ponny som heter Moonlight. Moonlight har gått Fei dressyr och hoppat lätta klasser. Han är en perfekt läromästare för henne. Freddy kommer att flytta till Gällinge på fredag, det är med stor sorg vi lämnar honom vidare. Vi tycker dock att Freddy ska få komma till glädje för Gustaf nu, en kille på 10 år som vill lära sig att rida. Gustaf och hans familj kommer säkerligen älska Freddy lika mycket som vi gör. Det känns skönt att han hamnar inom kort avstånd. Vi kommer att känna ett stort tomrum......

Nya uppstallningar:

Albin Widman med ponnyn Zamira, se inackorderingar.

Ellie Karlsson med ponnyn Solist, se inackorderingar.

Karin Pousette med sitt sto Fanny, se inackorderingar.

 


 

 

 

Telefon 070-2372408

Mail ewonnepettersson@hotmail.com

 

 

 

 

Copyright © Stall Eknefelt